Przystawki w restauracji - cennik

Carpaccio wołowe z płatkami parmezanu i oliwą z oliwek
 
Deska przekąsek zimnych wędlin i pasztetów 230g
 
Grzyby marynowane 100g
 
Krewetki tygrysie 100g
 
Łosoś wędzony 50g
 
Sałata zielona z sezonowymi dodatkami w bazyliowym sosie
 
Sałatka wiejska 200g
 
Ser górski na patelni z domową żurawiną i boczkiem
 
Smalec domowy z ogórkiem kiszonym 70g
 
Śledź na trzy sposoby 120g
 
Śledź w oleju 80g
 
Śledź w śmietanie 150g
 
Wątróbki drobiowe podane z karmelizowanymi jabłkami i majerankiem
 

Ile kosztuje deser w restauracji

Ile kosztuje obiad w restauracji

Ceny poszczególnych usług mają charakter poglądowy, ostateczny koszt usługi należy ustalić indywidualnie z wykonawcą lub producentem – klikając „Dodaj zapytanie”. Cennik nie jest ofertą handlową w rozumieniu Prawa Handlowego. Ceny na podstawie miast: Częstochowa, Gdynia, Kalisz, Koszalin, Kraków, Lublin, Łódź, Płock, Radom, Rzeszów, Szczecin, Tarnów, Tychy, Zabrze, Zielona Góra, Chełm, Głogów, Nowy Sącz, Pabianice, Pruszków
X Zamknij