Ile kosztuje obiad w restauracji - cennik

Barszcz czerwony z pierogami
 
Bukiet warzyw zapiekanych z serem 200g
 
De Volaille + ziemniaki opiekane + surówki
 
Eskalopki cielęce + ziemniaki + surówki
 
Filet w płatkach kukurydzianych + duffinki + mizeria
 
Filet z kurczaka panierowany + frytki + surówki
 
Flaki 200 g
 
Frytki proste 150g
 
Golonka z kością 100g
 
Jajecznica z boczkiem i cebulą 200g
 
Kieszonka + frytki + surówki
 
Kluski śląskie 150g
 
Naleśniki z owocami i bitą śmietaną 300g
 
Pierogi ruskie 300g
 
Pierogi z mięsem 300g
 
Rosół z kury z makaronem 200 ml
 
Smażony ser z frytkami i sałatką
 
Spaghetti Bolognese 250g
 
Spaghetti Carbonara 250g
 
Zupa dnia
 
Zupa pomidorowa z makaronem
 
Żurek w chlebie
 

Ile kosztują przystawki w restauracji

Ile kosztuje deser w restauracji

Ceny poszczególnych usług mają charakter poglądowy, ostateczny koszt usługi należy ustalić indywidualnie z wykonawcą lub producentem – klikając „Dodaj zapytanie”. Cennik nie jest ofertą handlową w rozumieniu Prawa Handlowego. Ceny na podstawie miast: Gdańsk, Gdynia, Katowice, Kielce, Koszalin, Legnica, Łódź, Poznań, Ruda Śląska, Szczecin, Tarnów, Tychy, Wałbrzych, Warszawa, Wrocław, Grudziądz, Inowrocław, Jastrzębie-Zdrój, Legionowo, Ostrowiec Świętokrzyski
X Zamknij